Design

În jungla urbană, balconul este, pentru cei mai mulți dintre noi, singurul spațiu în aer liber pe care îl putem numi al nostru. Ne dorim ca acest spațiu versatil să aibă atât confortul și intimitatea interiorului dar să fie și locul în care să ne bucurăm de soare și aer curat. Cum să împăcăm nevoia de soare și umbră, intimitate și afișare publică? Probabil cea mai la îndemână soluție este să ne instalam o pergolă retractabilă pe balcon.

Aspect elegant

Pergolele reprezintă ultimele tendințe arhitecturale de utilizare a teraselor, care creează spații elegante și confortabile în aer liber. Pergolele integrează cu ușurință elemente laterale, cum ar fi închideri glisante din sticlă securizată, geamuri panoramice (automatizate), ecranele de umbrire (sisteme ZIP) ș.a. Punctele de fixare nu sunt vizibile, motorul este complet ascuns. Pergolele pot fi personalizate în funcție de model și culoare, în așa mod, terasa va fi în perfectă armonie cu designul locuințelor sau locurilor publice, fiind adaptată preferințelor și exigențelor dumneavoastră.
Un acopriș rectractabil de terasă este opțiunea ideală atunci cându nu îți dorești să îți închizi balconul definitiv, ci vrei doar o soluție temporară. Acest tip de acoperire terasă valorifică pe deplin natură versatilă a balconului, care este în același timp un spațiu familial și public. Multe dintre pergolele retractabile sunt acționate automat, prin telecomandă sau o aplicație mobilă, ceea ce sporește gradul de confort al utilizatorului. Datorită acestei tehnologii inovatoare, umbra și soarele pot fi produse prin bagheta magică a unui simplu click de pe telefonul tău.

Dacă vreți să aflați mai multe despre tehnologia, inovatia,designul si productia proiectelor dumneavoastra, și cum s-ar potrivi ele casei dumneavoastră, nu ezitați să ne contactați pentru o ofertă.

Solicită acum oferta pentru proiectul tău! Click aici!