Despre noi

CINE SUNTEM?

Compania noastră, Metalco Expert SRL a fost înființată în 2017. Deși compania noastră a fost înființată în 2017,satisfacem întotdeauna nevoile și solicitările clienților la cel mai înalt nivel cu cei 30 de ani de experiență în produse de construcții și arhitectură. METALCO și-a propus să își mărească cota de piață cu personalul expert, producția de calitate, produsele inovatoare și orientate spre client și calitatea înaltă a serviciilor. Acesta satisface cerințele și cerințele clienților pe piața actuală competitivă și volatilă, până la tehnologia de producție reînnoită constant.

CU CE NE OCUPAM?

METALCO, pregătește produse estetice, funcționale și de înaltă calitate pentru spațiile dvs. de locuit,si,de asemenea, vă stă la dispoziție cu sisteme de umbrire și sticlă, cum ar fi pergola retractabilă, pergola bioclimatică, sisteme de ghilotină, geamuri de balcon, sisteme de sticlă tip acordeon, copertină articulată, copertină cu casetă, gradina de iarnă si sisteme de perdele Zip.

METALCO este, de asemenea, pionier în crearea de spații naturale și estetice prin creșterea calității produselor pe bază de aluminiu și extinderea zonelor de utilizare a acestora.

MISIUNEA NOASTRA

METALCO este pionier în crearea de spații naturale și estetice prin creșterea calității produselor pe bază de aluminiu și extinderea zonelor de utilizare a acestora.Compania noastra ofera soluții unice, de calitate superioară și contemporane, care necesită tehnologie avansată pentru fiecare clădire. METALCO,face pași fermi pentru a deveni o companie lider pe piața globală, cu abordările sale flexibile, calitatea superioară a serviciilor și echilibrul preț-calitate.

 

Domenii de activitate:

De asemenea, pe bază de proiect, asamblarea sistemelor de fațadă, cum ar fi sistemele de sticlă din silicon, panourile compozite din aluminiu, sistemele de fațadă din aluminiu, sistemele de fațadă din lemn laminat compact etc.

Solicită acum oferta pentru proiectul tău! Click aici!