Inovatie

Chiar dacă spațiul exterior pe care îl aveți la dispoziție este de dimensiuni reduse sau are o formă neobișnuită, pergolele bioclimatice pot fi personalizate, astfel încât să poată fi instalate și în spații care nu sunt standard. Vă puteți folosi de aceste structuri fiabile și moderne pentru a face un statement, adăugând casei dumneavoastră acel element care să o distingă.

Pergolele bioclimatice sunt fabricate printr-o tehnologie nouă. Pot fi atașate de o construcție deja existentă, precum un balcon sau o terasă, sau pot fi instalate ca structuri independente într-o grădină sau curte. Sunt fabricate din lamele de aluminiu, care sunt puse în funcțiune de un motor electric, astfel încât lamelele pot fi culisate și rotite în exact acele unghiuri care asigură un grad ideal de ventilare și umbră. Aceste pergole inovative sunt prevăzute cu un sistem de drenaj eficient, care le asigură impermeabilitate totală, mai ales atunci când sunt închise cu sticlă securizată. De asemenea, pot fi dotate cu încălzitoare cu infraroșu și sisteme de iluminat LED. Aceste dotări transformă pergolele bioclimatice într-o extensie a confortului casei tale, de care te poți bucura în exterior, indiferent de sezon.

Dacă vreți să aflați mai multe despre tehnologia pergolelelor bioclimatice și cum s-ar potrivi ele casei dumneavoastră, nu ezitați să ne contactați pentru o ofertă.

Solicită acum oferta pentru proiectul tău! Click aici!