Produse

Pergole retractabile

Pergole retractabile Sirius

–Pergola SIRIUS este realizată cu o construcție mai mare și este concepută pentru a fi utilizată în spații comerciale precum hoteluri, cafenele și restaurante.

* Componentele pergolei SIRIUS – grinzi, stâlpi de susținere și profile – au dimensiuni mai mari decât pergola compactă ORION.

Pergolele sunt realizate conform specificațiilor personalizate. Puteți alege dintr-o serie de construcții diferite, structuri de acoperiș, tipuri de acoperișuri, acoperiri laterale, iluminat, acoperiș și sisteme de automatizare.
Cel mai potrivit tip de pergolă pentru dvs. va depinde de arhitectura și aspectul casei sau a localului dumneavoastra, precum și de propriile preferințe individuale. O gamă largă de culori, componente individuale și opțiuni de design face ca pergolele SIRIUS să se adapteze atât spațiilor de design moderne, cât și clasice. În plus, conectarea modulelor individuale de pergola va crea pergole de o varietate de dimensiuni.

Pergolele retractabile SIRIUS din PVC sunt impermeabile și, prin urmare, sunt ideale pentru climatul regiunii baltice. Apa de ploaie este evacuată din pânza impermeabilă până la grinda din față, unde este transportată în jos prin stâlpi de susținere.

Pergole retractabile Orion

Pergola cu o acoperire glisantă din pânză din PVC este ideală pentru cei care doresc să-și maximizeze utilizarea terasei în aer liber în orice vreme. Această pergolă automată combină excelența inginerească cu un design plăcut vizual și a fost prima care a apărut pe piața de pergole de nouă generație.
Acoperișul retractabil al pergolei poate fi complet deschis, închis sau lăsat ușor deschis pentru a crea cantitatea dorită de umbră. De asemenea, ați putea lua în considerare instalarea unui sistem de perete din sticlă pergolă, care vă va permite să vă bucurați confortabil de terasa dvs. pe parcursul lunilor de primăvară și toamnă.

Acest tip de pergola vine în trei dimensiuni:

–Pergola compacta ORION, are o construcție de dimensiuni mai mici. Dimensiunile mai mici fac acest model ideal pentru a fi utilizat în spatii privatPergola premium este realizată cu o construcție mai mare și este concepută pentru a fi utilizată în spații comerciale precum hoteluri, cafenele și restaurante.

Pergole retractabile Polaris

–Acoperiș pergolat curbat POLARIS

Acoperișul pergolei POLARIS este utilizat,de asemenea, în pergolele SIRIUS si ORION.
Pergolele noastre automatizate sunt personalizate pentru a se potrivi cerințelor individuale.
Puteți alege dintr-o serie de țesături de acoperiș diferite . Construcțiile de acoperiș curbate POLARIS pot fi autoportante sau montate pe peretele unei case.
Cel mai potrivit model de pergolă pentru dvs. va depinde de arhitectura casei, de aspect și de preferințele individuale. Gama largă de culori ale profilului din aluminiu și varietatea diferitelor modele de construcție fac pergolele în mare măsură adaptabile atât spațiilor moderne, cât și clasice.

Solicită acum oferta pentru proiectul tău! Click aici!