Proiecte

Proiectele noastre

Avem la activ proiecte mari și mici, de toate ne ocupăm cu aceeași intensitate. Iată câteva din proiectele executate la comandă:

-Va prezentam un proiect unde am realizat,la cerere,pentru clientii nostri din statiunea Venus(Hotel Favorit), un spatiu luminos și modern cu ajutorul pergolei retractabile cu membrana PVC. Rezultatul a fost aceasta terasa minimalista și plina de caracter.
– Permite ventilarea
– Se retracteaza in totalitate
– Rezistenta la zapada
– Etanseitate totala
– Actionare electrica
– Izolare termica ridicata
– Sistem pluvial de colectare a apei

Cu un design simplu și materiale de înaltă clasă, pergola retractabilă cu membrană PVC poate fi montată pe aproape orice tip de terasă. Este acționată electric, poate fi retractată în totalitate și dispune de o rezistență la vânt de până la 60 km/h. Membrana PVC are protecție UV, datorită construcției triplu-stratificate cu inserție de carbon, oferind protecție solară, FPS 100 împotriva razelor ultraviolete. Rezistența la vânt și etanșeitatea împotriva ploii fac acest tip de pergolă să fie alegerea ideală pentru a te proteja de intemperii, fiind dotată de asemenea cu un jgheab de colectare a apei, care va drena apa prin coloanele pergolei înspre podea. Acționare electrică ce poate fi controlata prin telecomandă de la distanță și care permit instalarea suplimentara a unor senzori de vânt sau de ploaie.

Solicită acum oferta pentru proiectul tău! Click aici!