Produse

Sisteme tip ghilotina

Sisteme inchidere terasa tip ghilotina

*Pereti glisanti din sticla

Inchiderea terasei printr-un sistem glisant din sticla reprezinta o varianta perfecta pentru orice locuinta sau spatiu comercial, fie el restaurant, cafenea sau terasa.

Prin sistemul ingenios, foarte usor de folosit, puteti culisa rapid peretii mobili de sticla si deschide terasa/balcon atunci cand vremea este una prietenoasa, iar atunci cand conditiile meteo devin nefavorabile, puteti inchide terasa in doar cateva minute, protejandu-va astfel clientii si permitandu-le sa ramana in locatie indiferent de vreme. Astfel, in functie de conditiile atmosferice, datorita mobilitatii deosebite veti putea inchide sau deschide peretii glisanti din sticla fara a perturba clientii aflati deja pe terasa.

Un avantaj al sistemului METALCO este lipsa pragului inferior ceea ce insemna ca in pozitia deschis a sistemului, terasa va arata ca inainte de instalarea acestuia.

Fie ca desfasurati o activiate comerciala: terase, restaurante, cafenele, pub-uri fie ca va doriti un spatiu exterior care sa corespunda necesitatilor dvs in orice anotimp, METALCO va ofera solutii practice pentru fiecare proiect precum si servicii de transport si garantie pentru produsele achizitionate de la noi.
Va oferim:

-consultanta si solutii personalizate, adaptate proiectului dvs.
-garantie pentru fabricarea produsului
-transport

Solicită acum oferta pentru proiectul tău! Click aici!