Produse

Vitrarea balconului

Vitrare balcon versatila – Protectie de vant, ploi si zgomot

Protectia perfecta pentru balconul dumneavoastra

Puteți utiliza sisteme de alunecare sau glisare și rotire din sticlă pentru a vă adăposti pe balcon – nu doar de condițiile meteorologice dure, cum ar fi vântul, ploaia și frigul, ci și de zgomot. Puteți alege un sistem complet transparent sau încadrat, în funcție de cerințele dumneavoastră. Geamul versatil, neizolat vă va transforma balconul într-o pergolă aerisită sau într-o cameră adăpostită oricând doriți. Gama largă de soluții de sistem poate fi, de asemenea, adaptată pe balustrade existente.

*Sisteme de geamuri pentru balcon
Profilurile, utilizate în sistemele pentru balcon, au fost special concepute pentru acest sistem. Profilul carcasei, utilizat în sistemele de acoperire a balconului din sticlă, a fost conceput ca 2 canale, permițând transportarea a doi rulmenți în fiecare stâlp.

Sistemul de balcon din sticlă poate fi montat cu un anumit transport de sus și de transport de jos, atunci când se consideră necesar. Există 8 rulmenți în fiecare aripă. Dacă sistemul este montat de sus, 4 rulmenți în partea de sus asumă transport și 4 rulmenți în partea de jos presupun ghidare; dacă sistemul este montat de jos, 4 rulmenți în partea inferioară asumă transport și 4 rulmenți în partea de sus presupun ghidare.
În Sistemul de balcon din sticlă, anodizat (natural) și alb sunt culorile standard. Culori speciale pot fi aplicate la cerere.

Solicită acum oferta pentru proiectul tău! Click aici!