Produse

Perdelele ZIP

Sisteme de perdea ZIP

SISTEME DE PERDEA ZIP
Perdelele ZIP sunt un model de perdea multifuncțional de nouă generație care a fost solicitat în țara noastră în ultimii 7 ani și se remarcă prin designul sau unic. Perdelele ZIP sunt utilizate în general în spatii precum cafenelele, terasele restaurantelor și grădinile de iarnă.

Cele două caracteristici principale ale sistemului și țesătura utilizată în sistem sunt:
– rezistenta la vânturile care suflă 140 km /oră
– un sistem impermeabil.
Datorită țesăturilor speciale utilizate în sistem și impermeabilului la ploaie al sistemului, acestea sunt utilizate în special în zonele deschise unde ploaia și vântul sunt puternice.

Datorită acestor caracteristici, perdelele ZIP care sunt utilizate și în tavane, sunt de asemenea utilizate pentru a bloca soarele în clădirile cu sticlă înclinată.

*Ar trebui să aleg perdea ZIP în balcoane?

Nu există niciun motiv să nu alegeți perdelele ZIP, care sunt o creatie unica datorita designului sau special și pot obține rezultate mult mai bune în ceea ce privește aspectul, nu numai în balcoane, ci și în restaurante, cafenele, sisteme de închidere a teraselor.

În timp ce țesăturile speciale utilizate în sistem împiedică vizualizarea din exterior în interior în timpul zilei, vederea persoanei care privește din interior nu este blocată. Noaptea, puteți sta cu ușurință pe balcon, stingând luminile casei dvs., puteți vedea în continuare în exterior, dar exteriorul nu vă poate vedea.
Prin achiziționarea unui sistem de perdele ZIP, puteți avea atât o fereastră anti-vant și rezistentă la ploaie, cât și un sistem de perdele în același timp.

Sistemele de perdea ZIp pot asigura economii de energie electrică la răcire, în special în zilele fierbinți de vară, prin alegerea unor rapoarte de reflexie a luminii între 85% și 98% în funcție de tipul de țesătură tehnică care trebuie utilizată în sistem.

Solicită acum oferta pentru proiectul tău! Click aici!