Produse

Pergole bioclimatice

Pergole bioclimatice PEGAS

pentru o viață flexibilă în aer liber

Pergolele bioclimatice sunt structuri care permit o protecție solară inteligentă și o reglare a temperaturii de formă naturală, precum și protecția împotriva inclemențelor vremii.

Pergola bioclimatică PEGAS, este de departe cea mai avansată din punct de vedere tehnologic, pergola rezistentă la intemperii. Este realizata din construcții din aluminiu și un acoperiș cu lamelă care poate fi setat pe 3 poziții: complet închis, ușor deschis și complet deschis.

Pergola PEGAS este alegerea supremă pentru terasa dvs. modernă. Acesta va crea un spațiu plăcut în aer liber pentru a vă relaxa de la începutul primăverii până la sfârșitul toamnei și va oferi o creștere substanțială a valorii casei dumneavoastră.

În plus, pergola PEGAS va crea un sentiment de lux și exclusivitate atunci când va fi adăugat la restaurante, piscine,cafenele sau hoteluri și va crește fluxul de clienți și venituri.

PEGAS diferă de alte tipuri de pergole bioclimatice prin faptul că lamelele sale din aluminiu rezistente la intemperii pot fi complet retrase în lateral, iar acoperișul poate fi complet deschis.

Acoperișul în paravane al pergolei PEGAS are 3 poziții:
• în condiții meteorologice bune, acoperișul poate fi retras într-o parte a pergolei pentru a vă bucura de cerul liber;
• lamelele pot fi ajustate la unghiul dorit pentru a controla lumina soarelui și fluxurile de aer;
• în caz de vreme rea, acoperișul poate fi închis complet.

De ce Pergolele Bioclimatice PEGAS?
În afară de flexibilitatea și potențialul de a vă prelungi sezonul de viață în aer liber, de ce ați putea dori să mergeți pe calea bioclimatică?

-În timp ce specificațiile variază în funcție de producător, multe sisteme au lame care se pot roti până la 140 de grade. Acest lucru vă permite un control semnificativ asupra cantității de lumină solară care trece prin lame în orice moment.

Cu o reglare adecvată, puteți beneficia de lumina naturală fără strălucirea sau căldura intensă a soarelui.
Lamele vă permit, de asemenea, să controlați fluxul de aer de sus. Multe companii oferă, de asemenea, ceea ce numesc închideri laterale. După cum probabil puteți ghici, acestea sunt în esență sisteme de perete.

Sticla și umbrele de soare sunt frecvente. Cu toate acestea, unele oferă și sisteme de închidere laterală cu lamă, care vă permit să controlați ventilația naturală – adică. vânt – de ambele părți și de deasupra.

Pergola acționează ca un tampon.
Vara, căldura mai mică directă de la soare pătrunde în casa ta.
Prin extensie, aerul condiționat nu va trebui să funcționeze la fel de mult pentru a vă menține casa rece.

Solicită acum oferta pentru proiectul tău! Click aici!