Produse

Sisteme de vitrare

Spațiile deschise au devenit un pilon al arhitecturii moderne, în special în clădirile comerciale și guvernamentale. Pereții și ușile din sticlă interioare pot face o diferență uriașă, atât pentru persoanele care lucrează în spațiul dvs., cât și pentru cei care vizitează.

Iată cinci motive cheie pentru care sistemele de VITRARE geamuri sunt benefice.

1. AU MĂRIT TRANSPARENȚA
Pereții și ușile din sticlă interioare vă permit să profitați de avantajele unui spațiu deschis de birouri fără a fi nevoie să faceți față dezavantajelor. Sistemele de VITRARE geamuri promovează un mediu comunicativ deschis, fără a forța oamenii să facă față nivelului mai ridicat de zgomot asociat locurilor de muncă în plan deschis. Veți beneficia de o colaborare sporită și vă veți asigura că, comunicarea între membrii echipei este ușoară și clară.

2. REFLECTĂ CULTURA COMPANIEI DUMNEAVOASTRĂ
Sistemele de VITRARE geamuri vin într-o varietate de stiluri de sticlă și pot fi însoțite de diverse tipuri de feronerie metalică. Ulterior, vă puteți proiecta spațiul pentru a reflecta marca companiei dvs. Fie că doriți să adăugați accente subtile sau să faceți o afirmație îndrăzneață, sistemul corect de geamuri ,vă va ajuta cu siguranță să creați imaginea potrivită.

3. POATE FI RECONFIGURAT CU UȘURINȚĂ
Dacă optați pentru un sistem modular sau pur și simplu unul ușor de modificat, veți descoperi că flexibilitatea oferită de sistemele VITRARE geamuri poate fi extrem de valoroasă. Posibilitatea de a reconfigura spațiul dvs. pentru a satisface cererile clienților, pentru a adapta noile reglementări de sănătate și siguranță sau pur și simplu a permite echipelor să-și proiecteze propriul spațiu este un atu imens. Chiar și reconfigurările unice sunt mult mai ușoare datorită ușurinței relative de a scoate și a muta panourile.

4. SUNT EFICIENTI ȘI DE DURATĂ
Sticla are două avantaje cheie față de pereții tradiționali din ipsos: este durabilă și nu se va demoda niciodată. Cu excepția cazului în care sunteți gata să revopsiți întregul loc la fiecare câțiva ani, este posibil ca spațiul dvs. să pară depășit în câțiva ani după o remodelare majoră. Cu toate acestea, investiția într-un sistem bun , garanteaza ca veti economisi pe vopsea și pe contractori.

5. OFERĂ MAI LUMINĂ NATURALĂ
În cele din urmă, spațiile în plan deschis care utilizează pereți și uși din sticlă permit mult mai multă lumină naturală să intre în clădire. Avantajele luminii naturale sporite la locul de muncă includ o productivitate și un angajament mai ridicat de la angajați și o dispoziție sporită. De asemenea, va face spațiul dvs. mai atrăgător pentru vizitatori. Acest lucru face ca pereții și ușile interioare din sticlă să fie o investiție excelentă, fie că este vorba de o clădire guvernamentală sau comercială.

Contactați-ne astăzi pentru a afla mai multe despre serviciile noastre.

Solicită acum oferta pentru proiectul tău! Click aici!